V košarici še ni izdelkov.

O meni

Doroteja Premužič

“Vsaka ženska je lepa, moje poslanstvo je, da to poudarim do popolnosti.”

Doroteja Premužič – Diamondee je ena od vodilnih slovenskih umetnic ličenja, ki se lahko pohvali z 10 letnimi izkušnjami ličenja slavnih, za fotografiranja in posebne dogodke. Znanje je pridobivala od nekaterih svetovno najbolj priznanih makeup artistov, kot so Mario Dedivanović (makeup artist Kim Kardashian), Samer Khouzami in Fyza Ali.

Svoje izkušnje Doroteja že dolga leta deli tudi s svojimi tečajniki in tečajnicami, ki jih nauči tako osnov, kot zahtevnih tehnik ličenja. Vedno se trudi, da v roke svojih učencev in učenk položi vse svoje znanje in jim približa najbolj dragocene make up nasvete, kar se kaže tudi v tem, da so mnogi izmed njih po opravljenem tečaju postali uspešni make up artisti in lastniki lepotnih salonov.

Doroteja Premuzic Diamondee

Moje prvo srečanje z ličili

Vse se je začelo leta 1994, ko sem pri osmih letih v mamini kozmetični torbici odkrila šminko in črno barvico za oči. Začela sem se igrati in preizkušati ličila na sebi, ter bila fascinirana kako lahko z ličili poudarim svoje obrazne poteze. Leta 1997 sem na MTVju občudovala zvezdnice kot so Christina Aguilera, Britney Spears in Spice Girls, ter njihove makeup looke poustvarjala na prijateljicah. Iz revij sem izrezovala članke, nasvete in trike o ličenju, ter na papir risala makeup looke in vse to shranjevala v poseben zvezek, ki ga hranim še danes. Ker sem po očetu podedovala čut za umetnost in slikanje, po mami pa občutek za urejenost in estetiko, me je to pripeljalo do dejstva, da sem se že v mladih letih zaljubila v ličenje in ustvarjanje.

Prvi koraki v svet mode in lepote

Pri zgodnjih 15 letih sem se prvič srečala z modno brvjo, profesionalnimi fotografiji in seveda profesionalnimi umetniki ličenja. Ker v tistem času makeup artistov še nismo mogli spremljati na Youtubu, sem se trike učila tudi od njih.

Playboy

Leta 2008 so me odkrili in povabili na avdicijo za Playboy zajčico. S tem se je začela moja pot v medijski svet. Ker smo bila dekleta prisotna na raznih dogodkih in fotografiranjih, sem s svojim znanjem in strastjo do ličil, z veseljem priskočila na pomoč Playboy zajčicam in jih naličila tudi sama

Diamantke

Po vseh letih v svetu mode in lepote je bil zame pravi čas, da se podam na samostojno poslovno pot. Jeseni 2010 sem ustanovila skupino hostes ter jih poimenovala Diamantke. Seveda sem tudi tokrat na vseh naših dogodkih in fotografiranjih skrbela za ličenje svojih deklet.

Umetnica ličenja

Ker sem od nekdaj neizmerno uživala v svoji kreativnosti, ter z leti pridobila ogromno znanja in izkušenj glede ličenja, sem svojo dolgoletno strast in hobi spremenila v posel ter se podala v svet makeup artistov. V svojih letih ličenja, sem ustvarila preko deset tisoč makeup lookov in za ličenje izobrazila preko 500 svojih tečajnic. V letu 2018 sem ustvarila blagovno znamko Diamondee lashes in s tem na trg lansirala visoko kakovostne umetne trepalnice.

Diamondee Academy

Prišel je čas Covida, ki je svet obrnil na glavo. Kar naenkrat več ni bilo posebnih dogodkov, svečanih priložnosti, kjer bi ženske potrebovale makeup artista. Ker pa nam je pomanjkanje družbenega življenja prineslo več časa, ki ga lahko izkoristimo, da se kar doma naučimo nekaj novega, sem ustvarila Diamondee Online Masterclass - spletno akademijo ličenja. Z njo sem našla novo pot, po kateri lahko izobražujem druge makeup artiste ali le ljubitelje ličenja, da se naučijo novih tehnik in trikov. Izredno sem Ponosna na vse svoje tečajnice in tečajnike, ki so pokazali kako hitro napredujejo in koliko se lahko naučijo, kar iz domačega naslonjača.

Diamondee beauty

Že od malih nog me je navdihoval občutek za estetiko in lepoto, svojo inspiracijo za ustvarjanje pa sem vedno iskala v brezčasnih, ikoničnih podobah žensk. Zato tudi vem in čutim, da je svet lepote in kozmetike moje poslanstvo. S tem namenom sem v letu 2021 lansirala svojo blagovno znamko kozmetike in pripomočkov Diamondee beauty, ki je kar hitro postala uspeh, izdelki pa so že del vsakodnevne rutine mnogim ženskam.

INGLOT x Diamondee

Po dolgih letih dela v svetu lepote, se mi je uresničila želja o kateri sem lahko samo sanjala. Svetovno priznana blagovna znamka ličil in kozmetike INGLOT me je povabila k sodelovanju, da ustvarimo skupno kolekcijo ličil. Po več mesecih dela je luč sveta ugledala Goddess kolekcija - INGLOT x Diamondee. Kolekcija vsebuje 7 večnamenskih izdelkov, s katerimi boste ustvarile čudovite dnevne ali večerne makeup looke.

She center

Ker me kozmetika spremlja že celo življenje, sem želela združiti širok spekter kozmetičnih storitev v enem salonu. Ustvarila sem kozmetično estetski She center blizu centra Maribora, kjer vas uredimo od glave do pet. Ponujamo storitve za obrvi, trepalnice, nohte, ličenje, oblikovanje telesa, masaže in estetske storitve. Obiščite nas na Turnerjevi 41, kjer bomo razvajali vaš obraz, telo in duha.

Na vrh