V košarici še ni izdelkov.

FAQ

  • Takojšni dostop do On-line video vsebin
  • Seznam uporabljenih izdelkov iz posameznega videa
  • Kode za popuste pri nakupu ličil znamk Ličila.siMake Up For EverEva Garden, Dr. SpillerInglotNee Milano, Inglot Kosmetik in Diamondee beauty shop
  • Ogled s katerekoli naprave
  • Email support Doroteje Premužič!
  • Mesečne dodatne video vsebine glede na izbran paket
  • Certifikat (v paketu Gold in Diamond) Za opravljen cetifikat je potrebno oddati poustvarjene makeup look-e po preteku vsaj 3 mesecev slenjene naročnine paketa. Certifikat prejmete na dom v tiskani obliki, ko ga opravite.
  • GIFT BOX z izdelki, ki ga prejmete na dom, ob pridobitvi certifikata. (v paketu Diamond)

Za izvajanje tečaja potrebujete računalnik, tablico ali telefon ter internetno povezavo. Video vodiče si lahko ogledate kjerkoli in kadarkoli. 

Za izvajanje potrebujete tudi svoja ličila, v kolikor jih nimate, ob nakupu prejmete kode za popust, s katerimi boste veliko privarčevali pri nakupu najboljših znamk ličil. 

Ob prijavi dobite prve video vodiče katere lahko začnete pregledovati takoj. Vsak mesec se na vaš račun naložijo novi video vodiči, kateri bodo na voljo vse do preklica naročnine. Za pridobitev certifikata morate biti naročeni vsaj tri mesece, da pridobite dovolj znanja. 

Certifikat lahko pridobite v paketih GOLD in DIAMOND. Za pridobitev certifikata morate biti naročeni na Diamondee masterclass vsaj tri mesece, da pridobite dovolj znanja. Po preteku tega obdobja boste prejeli sporočilo z navodili kako oddati poustvarjene končne makeup looke iz tečajev.*

*Število poustvarjenih makeup lookov za oddajo se razlikuje glede na paket.

Seveda ne. Za izvajanje tečajev potrebujete ličila s katerim boste lahko dosegli čim boljši končni videz. V videu pa dobite predloge za kvalitetne izdelke, kateri so v uporabi pri veliko makeup artistov in lahko z njimi svoje ličenje ponesete na višjo raven. Prav iz tega razloga smo vam priskrbeli kode za popust pri nakupu ličil.

Da, seveda. Tečaji so primerni za različne stopnje znanja. Čeprav svojo tehniko ličenja že sigurno obvladate, pa vam v Diamondee masterclass predstavimo drugo tehniko in načine uporabe ličil in pripomočkov.

Definitivno. Diamondee masterclass vas vodi vse od osnov do najbolj zahtevnih tehnik za začetek uspešne kariere kot umetnik ličenja.

Seveda. Pridobili boste vso potrebno znanje za kariero makeup artista. Naši spletni tečaji vas bodo vodili vse od osnov do zahtevnih tehnik ličenja. Ker so video vodiči posneti v naprej si jih boste lahko ogledali večkrat in obnavljali svoje znanje. Vedno pa smo na voljo za vsa vprašanja. 

Naš tečaj je zasnovan, da ustreza vsem ne glede na predhodno znanje. Doroteja jasno in počasi prikaže in razloži vse tehnike nanašanja ličil, tako kot tudi oblike obraza, tipe kože in še veliko več. Vsak mesec so vam na voljo novi video vodiči, katere si lahko ogledate večkrat in ostanejo na vašem računu dokler se ne odjavite od naročnine Diamondee masterclassa.

V Diamondee Masterclass so vabljeni učenci vseh starosti. 

Seveda. Ko ne želite več prejemati video vodičev se preprosto odjavite od naročnine. 

Vsi ki ste tečaje kupili pred prenovljeno Diamondee masterclass akademijo:

  • ustvarite nov račun na prenovljeni spletni strani
  • pišite mail na podpora@diamondeemasterclass.com s pripisom vašega maila, uporabniškega imena in kupljenega tečaja

Na vaš račun bomo v roku 3 delovnih dni naložili vaše kupljene tečaje, do katerih boste lahko dostopali do januarja 2022.

 

Na vrh