V košarici še ni izdelkov.

Osvoji znanje makeup artista

Obožuješ ličenje? To je tvoja priložnost, da dvigneš svoje znanje makeupa na čisto novo raven in to kar iz udobja svojega doma.

Play Video

On-line tečaj Diamondee Masterclass

Obožujete ličenje? Bi želeli osvojiti znanje makeup artista? Ultimate makeup artist je paket treh makeup lookov, ki jih mora obvladati vsak umetnik ličenja!

Spoznaj 3 makeup looke,
ki jih boš osvojila

Barbie makeup look

Barbie že od nekdaj velja kot ikona lepote, popolne kože, definiranih potez, roza barve in čudovitih ustnic. Predstavljamo vam makeup look za večerne zabave, posebne priložnosti ali romantične zmenke.

 

Poročni glam look

Najlepši dan v življenju si zasluži eleganten, romantičen in nežen videz, ki bo na fotografijah izgledal božansko. Doseži romantičen, naravni sijoč videz z dolgo obstojnostjo, idealno za poročni dan.

Chocolate smokey eye

Sijoča koža, popolna podlaga in bronasti odtenki bodo vas ali vaš model prelevili v pravo boginjo. Po korakih se naučite ustvariti makeup look primeren za vse večerne zabave, posebne priložnosti, zmenek ali dan s prijateljicami.

 

Za koga je primeren Diamondee on-line tečaj?

KAJ VKLJUČUJE ON-LINE TEČAJ?

VIDEO VODIČI

3 video vodiče online tečaja. Barbie makeup look,

Poročni glam look in Chocolate smokey eye.

SEZNAMI

Sezname izdelkov, ki ti bodo pomagali,

da poustvariš vse makeup looke.

NEOMEJEN DOSTOP

Enoletni dostop do online tečajev in možnost ogleda

s katerekoli naprave.

KODE ZA POPUST

Kode za popust pri nakupu ličil znamk: Ličila.si, Make Up For Ever, Eva Garden, Inglot, Diamondee Beauty in druge.

Prejmi tudi certifikat

Certifikat Diamondee akademije ti bo odprl vrata v svetu ličenja. Je potrdilo, ki tvojim strankam pove, da obvladaš najpomembnejše tehnike in trike ličenja.

Za pridobitev certifikata imaš časa eno leto. V tem času moraš poustvariti vse makeup looke iz tečaja, jih fotografirati in posneti. 

Doroteja Premužič – Diamondee bo poslan material pregledala, podala mnenja, korekturo in možne popravke. V kolikor bodo makeup looke ustvarjeni ustrezno po navodilih in bodo dosegli zahtevan nivo znanja, boš na dom prejela Diamondee certifikat. 

Kdo vse je že opravil tečaj in kako so zadovoljne

5/5
Opravila sem online ultimate masterclass s katerim sem bila zelo zadovoljna. Naučila sem se veliko novih tehnik, in nadgradila svoje znanje. Dorotejo in njeno ličenje spremljam že dolgo časa ker mi je bila vedno v navdih. Zelo sem vesela, da sem se odločila za tečaj. Video vsebine so zelo natančno razložene. Tečaj bi priporočala vsaki ki bi se rada preizkusila v svetu ličenja.
Amelisa Rujović
5/5
Moje izkušnje z Diamondee online make up tečaji so zelo pozitivne . Po poklicu sem vizažistka in kozmetičarka, sem tudi lastnica Salona,zato so mi takšne nadgradnje znanja zelo pomembne. Opravila sem dva Masterclassa Ultimate in Special edition. Doroteja je skrbno pregledala posnetke in slike, dodala mnenja in svetovala izboljšave. Je zelo strokovno podkovana in vesela sem, da opravljam tečaje ličenja pri njej.
Jerneja Odar
5/5
Moj feedback na celotno izkusnjo online tecajev je da sem prezadovoljna!! Kot oseba brez znanja ali drugih certifikatov sem bila presenecena za tako dobro razlago ter novo izkusnjo, saj sem samouk. Sem mnenja da vsak umetnik licenja ima svoje metode, vendar ni nikoli dovolj ucenja novih metod. Z metodami ki ste nam jih pokazali sem spremenila tudi nacine licenja v dosti lazje in profesionalne, s tem sem nadogradila svoje predhodno znanje. Super se mi je zdelo tudi to, da ce nekdo nima dostopa do uporabljenih produktov iz masterclassov je na videjih bilo dobro in pregledno vidno kateri odtenki so se uporabljali ter sem z lahkoto poustvarila makeup look-e. Najvec pa bi pohvalila gospodicno Dorotejo da si vzame tudi osebno cas ter ob koncu tecaja izmeni par motivacijskih besed ter z nami podebatira o nasih zakljucnih izdelkih. Skratka, same pohvale in nadaljujte se tako naprej!!!
Nina Malić
5/5
Opravila sem online ultimate masterclass. Ker je bil to moj prvi online tečaj sem zelo presenečena seveda pozitivno. Razlog: resnično nisem pričakovala da se tudi online z videom lahko nauči toliko kakor na tečaju, ki poteka ”v živo”. Posnetki so bili super. Odlična razlaga in vse lepo in natančno prikazano kar se tiče ličenja oz. tehnike ličenja, samih ličil in vse kar spada zraven. Z online tečajem se res lahko veliko naučiš kot npr. kakšne nove tehnike ali pa samo nadgradiš znanje, ki ga že imaš. Dodaten plus in lepa gesta,ki je nisem zasledila na nobenem drugem online tečaju pa je seveda tudi giftbox, ki ga prejmeš po opravljenem tečaju. Novega znanja, novih tehnik in kakšnega nivega certifikata ni nikoli preveč zato bom z veseljem opravila še kakšen online tečaj pri Diamondee academy.
Medina Dizdarević
5/5
Zahvalila bi se Doroteji za to lepo izkušnjo, res podrobno razloži, pove tudi kakšne trike, všeč mi je to, da si vzeme čas in ti razloži še dodatna vprašanja. Tako da meni je bil Masterclass toop, zadovoljna sem zelo in priporočam vsem, ki si želite naučiti kvalitetnega ličenja. Zelo pa se veselim njenih naslednjih Masterclass-ev.
Sabina Selman
5/5
Master Class je bil zelo zanimiv in čudovit. Vse je bilo prikazano zelo dobro in detajlno obrazloženo. Bila sem navdušena nad vašim načinom izvajanja in profesionalnostjo. Uživala sem ob opazovanju in učenju nečesa novega, pridobila sem dodatno želeno znanje in tako povečala svoje možnosti za nadaljnje delo. Rada se učim in nadgrajujem svoje znanje, zato mi je bilo v veliko veselje sodelovati v vašem tečaju, hkrati pa se veselim tudi prihodnjih izzivov pri vas.Menim, da ste vzor mladim puncam in vsem make up artistkam.
Alma Zukić

Znani obrazi, ki znanje črpajo od Doroteje Premužič

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Pripravljena na nova znanja?

Izkoristi super ponudbo in naroči svoj tečaj zdaj!

Najpogostejša
vprašanja

Kaj potrebujem za izvajanje tečaja?

Za izvajanje tečaja potrebujete le računalnik, tablico ali telefon ter internetno povezavo. Video vodiče si lahko ogledate kjerkoli in kadarkoli. Potrebujete tudi svoja ličila, v kolikor jih nimate, ob nakupu prejmete kode za popust, s katerimi boste veliko privarčevali pri nakupu najboljših znamk ličil.

Pri ličenju sem popolna začetnica. Se vseeno lahko prijavim na tečaj?

Definitivno. Diamondee masterclass vas vodi vse od osnov do najbolj zahtevnih tehnik za začetek uspešne kariere kot umetnik ličenja.

Sem makeup artistka že 5 let. Se vseeno lahko prijavim na tečaj?

Da, seveda. Tečaji so primerni za različne stopnje znanja. Čeprav svojo tehniko ličenja že sigurno obvladate, pa vam v Diamondee masterclass predstavimo drugo tehniko in načine uporabe ličil in pripomočkov.

Ali lahko preko spletnega tečaja prejmem dovolj znanja, da postanem profesionalni vizažist?

Seveda. Pridobili boste vso potrebno znanje za kariero makeup artista. Naši spletni tečaji vas bodo vodili vse od osnov do zahtevnih tehnik ličenja. Ker so video vodiči posneti v naprej si jih boste lahko ogledali večkrat in obnavljali svoje znanje. Vedno pa smo na voljo za vsa vprašanja.

Pogoji poslovanja I Politika zasebnosti
Copyright 2021 – Dee4beauty, Doroteja Premužič s.p. – Vse pravice pridržane.

Na vrh