V košarici še ni izdelkov.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

1. SPLOŠNO

Spletno stran www.diamondeemasterclass.com upravlja podjetje DEE4BEAUTY Doroteja Premužič s.p. (v nadaljevanju: podjetje) ter je njen lastnik. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja javnosti o podjetju in njegovih izdelkih. Kot obiskovalca spletnega portala vas prosimo, da upoštevate vse spodaj naštete pogodbene pogoje, saj z uporabljanjem tega spletnega mesta in z oddajo naročila potrjujete, da ste pogoje prebrali, da jih razumete, sprejemate in se z njimi v celoti strinjate. 

Za zadovoljstvo svojih kupcev skrbimo z natančnim in ažurnim vnosom točnih informacij glede naših ponudb, za tehnično in pravno varnost obiskovalcev in kupcev, za varovanje osebnih podatkov, za ažurno reševanje težav, nesporazumov in zapletov ter ponujamo razpoložljivost za dodatna pojasnila, pred in po nakupu.

Podjetje si ob tem pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletnega mesta ali preneha z njegovim dopolnjevanjem kadarkoli brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za ponovno obnovo spletnega mesta. Podjetje lahko spremeni izdelke, cene ali programe, opisane na tem spletnem mestu. Uporaba blagovne znamke podjetja je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem podjetja.

Kupec je lahko pravna ali fizična oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji ali oddaji naročila. Potrošnik po teh pogodbenih pogojih je zgolj fizična oseba, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove pridobitne dejavnosti.

Pri pripravi pogojev poslovanja smo upoštevali Zakon o varstvu potrošnikov, Zakon o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami, Zakon o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Zakon o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskih komunikacijah in Splošno Uredbo o varstvu podatkov. V primeru nejasnosti ali v primerih, ki jih v teh pogojih nismo navedli posebej, veljajo določbe v navedenih zakonih. Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine ter pravice in obveznosti uporabnika in podjetja. Kupec je ob oddaji naročila opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Do pogodbenih pogojev lahko kupci na spletnem mestu dostopajo kadarkoli; kot sklenitev pogodbe se smatra izvršeno naročilo ter elektronsko sporočilo o oddaji naročila, ki ga kupec prejme po oddaji naročila na elektronski naslov.

2. REGISTRIRANI UPORABNIKI – ČLANI

Vsak registriran uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi osebno ali kot predstavnik podjetja oziroma organizacije. Gesla so tajna in znana le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti verodostojne podatke ter varovanje teh podatkov, tako da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom dostopal le on ali oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

Registrirani uporabniki lahko koristijo določene ugodnosti:

 • kupujejo pod ugodnejšimi pogoji,
 • sodelujejo v nagradnih igrah.

3. CENE IZDELKOV

Na spletnem mestu objavljamo cene v EUR in vsebujejo 22% DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Ponudba velja do preklica. Popusti in druge akcije se praviloma ne seštevajo.

V primeru, da je cena ali koda za popust o izdelku napačna ali da se cena spremeni v času obdelave naročila, bo podjetje kupcu omogočilo odstop od nakupa.

Aktivne kode za popust ne veljajo na individualne tečaje ličenja.

4. NAČIN PLAČILA

Spletna trgovina omogoča naslednje oblike plačila:

 • Plačilo po predračunu

DEE4BEATY Doroteja Premužič s.p.
Trg Revolucije 2,  2000 Maribor

IBAN: SI56 0284 3026 4936 377, Nova Ljubljanska banka d.d.

 • Plačilo s kreditnimi karticami
 • Plačilo s Paypal

Paypal velja za najvarnejše plačilno sredstvo na spletu.

5. STROŠKI IN DOSTAVA BLAGA

Kupec je ob kupnini za izdelke dolžan poravnati še stroške pošiljanja, razen pri naročilu izdelkov, ki imajo ob pripisu opombo “brezplačna dostava”, so predmet določenih popustov ali promocijskih kod z namenom brezplačne dostave ali pa je nakup zaradi višine kupnine oproščen plačila stroškov dostave (pri čemer je dolžnost kupca ob oddaji naročila označiti možnost brezplačne dostave paketa).

Paketi se s strani podjetja oddajajo od ponedeljka do petka. Izdelek je poslan najkasneje tri delovne dni po prejemu pisne potrditve o oddaji naročila na kupčev navedeni elektronski naslov. Pošiljanje je možno tudi v tujino.

Stroški pošiljanja v Sloveniji znašajo: standardna dostava 3,50 EUR (3-5 delovnih dni), hitra dostava 4,90 EUR (1-3 delovne dni); naročila nad 50,00 EUR so oproščena stroškov dostave, pri čemer si podjetje pridržuje pravico do izjem. Stroški pošiljanja v tujino znašajo: standardna dostava 5,90 EUR (6-10 delovnih dni), hitra dostava 9,90 EUR (3-5 delovnih dni); naročila nad 80,00 EUR so oproščena dostave, pri čemer si podjetje pridržuje pravico do izjem.

6. NAROČILO BLAGA IN IZVEDBA POSTOPKA NAKUPA

Nakup lahko opravi kupec v spletni trgovini brez registracije. Kupec ima pred potrditvijo naročila možnost pregledati naročilo in vnesti popravke glede izbranih izdelkov in količine. Po potrditvi nakupa kupec lahko popravke naročila (sprememba naslova, ipd.) uredi z obvestilom po elektronski pošti, vendar najkasneje do odpreme blaga.

Kupec v ponudbi spletne trgovine izbere željeni artikel in količino ter potrdi s klikom na gumb “Dodaj v košarico”; v primeru nakupa več artiklov velja enak postopek za vsak posamičen artikel. Ko se izbira artiklov s strani kupca zaključi, ima kupec na voljo pregled artiklov in povzetek izdelkov v košarici. Po pregledu vsebine košarice potrdi kupec izbiro s klikom na gumb “Zaključi nakup”, pri čemer kupec sledi korakom za vpis kontaktnih informacij, osebnih podatkov in načinom plačila. Po opravljenem vnosu vseh podatkov, se postopek nakupa zaključi z potrditvijo celotnega povzetka naročila s klikom na gumb “Potrdi naročilo”.

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo o oddanem naročilo na e-poštni naslov in telefon. Kupec ima tako možnost pregledati vsebino naročila in za primer napak tudi možnost preklicati naročilo; naročilo se lahko prekliče najkasneje 2 uri po oddaji naročila po elektronski pošti na naslovu info@diamondeemasterclass.comV primeru preklica po elektronski pošti je v sporočilu potrebno obvezno navesti naslednje podatke: v naslovu sporočila: Preklic naročila in številko vašega naročila; v vsebini sporočila pa: a) ime izdelka b) ime in priimek kupca ter c) naslov kupca.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu »Naročilo potrjeno«). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji nakupa fiksni in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Kupoprodajna pogodba se s strani podjetja ne hrani, hrani pa se sledljivost oddanih naročil izvedenih s pritiskom na gumb “Potrdi Naročilo”.

7. ODSTOP OD POGODBE

Potrošnik ima pravico v skladu z Zakon o varstvu potrošnikov, pri pogodbah, sklenjenih na daljavo in zunaj poslovnih prostorov možnost, da v 14 dneh odstopi od pogodbe, ne da bi mu bilo za to potrebno navesti razloge za odstop. Za odstop od pogodbe oziroma naročila se smatra posredovanje izpolnjenega obrazca za odstop od pogodbe v roku 14 dni od prevzema pošiljke na e-poštni naslov info@diamondeemasterclass.com. Možnost odstopa velja zgolj za potrošnike in ne velja za pravne osebe, skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Kupec, kateri odstopa od pogodbe oziroma naročila, mora izdelek/ izdelke vrniti skupaj z obrazcem za odstop od pogodbe, najkasneje 14 dni po poslanem obvestilu o odstopu. Šteje se, da je kupec podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Edini strošek, ki bremeni kupca / potrošnika v primeru odstopa od pogodbe je strošek vračila blaga, kateri se v primeru pošiljanja obračuna po veljavnem ceniku dostavne službe. Dokazno breme glede uveljavljanja pravice do odstopa iz tega člena nosi potrošnik.

Kupec je pri tem dolžan poravnati tudi morebitno nastalo škodo na izdelkih ali embalaži. Izdelke kupec vrne kot paketno pošiljko ali kot priporočeno pismo v oblazinjeni kuverti. Izdelkom, ki se vračajo, mora biti priložena kopija računa in izpolnjen obrazec za odstop od pogodbe.

Kupec mora najkasneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe blago vrniti na naslov prodajalca. Šteje se, da je blago pravočasno vrnjeno, če je poslano pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Odstop od pogodbe ni mogoč v naslednjih primerih:

 • če prodajalec ugotovi, da je bil izdelek uporabljen, saj gre za blago in izdelke kozmetične narave, zato iz higienskih in zdravstvenih razlogov vračilo ni možno, (varnostni lepilni trak / pečat, kateri izdelek drži na istem mestu v pakirani embalaži, je bil že odlepljen),
 • če prodajalec ugotovi, da je vrnjeno blago poškodovano ali da se vrnjena količina ne ujema,
 • če prodajalec ugotovi, da je embalaža v kateri je bil izdelek zapakiran, poškodovana.

Za lažje razumevanje pravic o vračilu izdelkov, citiramo pojasnilo tržnega inšpektorata (vir: Informacije – Glasilo Trgovinske zbornice Slovenije, 20. januar 2012, številka 3): »Pri pravici do odstopa od pogodbe, sklenjene na daljavo, je treba vedeti, da gre za odstop od pogodbe, ne da bi bilo s stvarjo samo karkoli narobe, pač pa gre ta pravica potrošniku že zaradi same narave pogodbe – sklenitev pogodbe na daljavo. Pri pravici do odstopa od pogodbe namreč ne gre za to, da potrošnik ne bi vedel, kaj kupuje (načeloma potrošnik tudi pri ostalih stvareh ve, kaj naroča), temveč zgolj za to, da o svoji odločitvi v zakonsko predvidenem roku premisli in v primeru, da je bila ta odločitev prenagljena, spremeni svojo odločitev in odstopi od pogodbe. Prav tako je treba vedeti, da sklenitev pogodbe na daljavo potrošniku ne daje več pravic, kot sicer sklenitev pogodbe na klasičen način (to je z obiskom v prodajalni). 
Tako potrošnik ne more in ne sme prejetega blaga neovirano uporabljati ves čas do odstopa od pogodbe, saj tukaj ne gre za nakup na preizkušnjo, kjer bi bil preizkus blaga pogoj za ohranitev pogodbe v veljavi. Potrošnik tako sme opraviti ogled in preizkus prejetega blaga zgolj v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v prodajalnah. Vsakršno »preizkušanje«, ki odstopa od navedenega, je mogoče šteti za uporabo blaga, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe. Pravica do odstopa od pogodbe ne daje potrošniku nobene pravice več, pač pa samo možnost, da tudi po tem, ko že prejme blago, ponovno premisli svojo odločitev o nakupu in v primeru, da je bila ta odločitev prenagljena, spremeni svojo odločitev in odstopi od pogodbe, ne daje pa mu pravice uporabe blaga«.

Prodajalec ni dolžan upoštevati reklamacij ta izdelke, za katere se ugotovi, da so bili poškodovani posledično nepravilni ali neprimerni uporabi oziroma ravnanju, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. V kolikor boste želeli tak izdelek po zavrnitvi reklamacije ponovno prevzeti, vam ga bomo poslali ter pri tem zaračunali stroške, povezane z dostavo takega izdelka, lahko pa tak izdelek prevzamete na našem prevzemnem mestu.

Splošno pravilo (kot omenjeno zgoraj) daje potrošniku 14 dnevni rok, v katerem lahko brez navedbe razloga odstopi od pogodbe, vrne kupljeno blago in zahteva vračilo kupnine; izjema od tega pravila pa se nanaša na digitalne vsebine – Diamondee masterclass, online tečaj ličenja, ki se ne dostavijo potrošniku na otipljivem nosilcu podatkov; ampak gre za spletne vsebine, ki jih potrošnik prejme v trenutku zaključenega naročila in prodajalec ne mora določiti ali si je potrošnik digitalno vsebino že ogledal. Zato v tem primeru odstop od pogodbe ni mogoč.

Obrazec za odstop od pogodbe

Kupcu se v primeru odstopa od pogodbe vrne celotna kupnina v najkrajšem času oziroma najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe. Vračilo prejetih plačil lahko prodajalec zadrži do prevzema vrnjenega blaga. Vračilo se izvaja z nakazilom zneska na vaš TRR (osebni račun), zato mora kupec na obrazcu za odstop od pogodbe vnesti tudi številko osebnega računa.

Obrazec za odstop od pogodbe najdete TUKAJ.

8. NAGRADNE IGRE

Vse aktivnosti v zvezi z izvedbo nagradnih iger na spletni strani izvaja podjetje DEE4BEAUTY Doroteja Premužič s.p., morebitni ostali soorganizatorji sodelujejo kot sponzorji ali soorganizatorji nagradne igre.

V nagradni igri lahko sodelujejo registrirani uporabniki spletnega portala, kateri izvedejo vse aktivnosti, ki so potrebne za sodelovanje v nagradni igri s čemer postanejo udeleženci nagradne igre in sprejmejo ta pravila in posebne pogoje sodelovanja. V primeru, ko izvajalec poslanih podatkov iz kateregakoli razloga (napaka pri oddaji podatkov, težave pri prenosu podatkov preko spleta, napaka v programu za spremljanje registracij in podobno) ne sprejme ali pa jih sprejme prepozno, oseba ne sodeluje v nagradni igri.

V primeru, da je nagrajenec tujec, ki nima slovenske davčne številke, mora predložiti samo osebni dokument, iz katerega se lahko razberejo identifikacijski podatki (ime in priimek, naslov, kraj prebivanja, država prebivanja, država davčnega rezidentstva, številka osebnega dokumenta). Nerezidenti, ki imajo slovensko davčno številko, morajo poleg navedenega obvezno priložiti tudi svojo slovensko davčno številko.

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrad, ki je lahko predmet obdavčitve z vidika Zakona o dohodnini. Izžrebani nagrajenec je dolžan organizatorju posredovati davčno številko ter druge podatke potrebne za izplačilo nagrade v roku 48 ur po prejemu obvestila z elektronsko pošto. V kolikor ta potrebnih podatkov ne bo posredoval v roku 48 ur po prejemu obvestila z elektronsko pošto, nagrada ne bo podeljena. Nagradne igre se zaključijo na zadnji dan veljavnosti nagradne igre, ne glede na to ali gre za delovni dan ali dela prost dan.

Nihče od zaposlenih pri organizatorju, soorganizatorju, sponzorju ali izvajalcu in njihovih sorodnikov ne more sodelovati v Nagradni igri. Žrebanje izvaja predstavnik podjetja DEE4BEAUTY Doroteja Premužič s.p. Vse odločitve komisije so dokončne in nepreklicne. Vpogled v uradni zapisnik žrebanja je dostopen vsem sodelujočim na sedežu podjetja DEE4BEAUTY Doroteja Premužič s.p., če zanj pisno zahtevajo v roku enega leta po žrebanju.

Nagrado lahko podeli izvajalec, soorganizator ali sponzor nagradne igre. Nagrajenec je dolžan pred prevzemom nagrade podpisati “Izjavo o prevzemu in vrednosti nagrade” ter nagrado prevzeti na naslovu, katerega mu sporoči izvajalec, najkasneje v roku 15 dni po zaključku nagradne igre. Po tem terminu nagrade ni več mogoče izkoristiti. Nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo.

Na željo nagrajenca lahko zagotovimo dostavo nagrade na njegov naslov, pri čemer je nagrajenec dolžan kriti stroške dostave. Udeleženci v nagradni igri dovoljujejo organizatorju, soorganizatorju in sponzorju, da njihove osebne podatke hranijo, obdelujejo in uporabljajo pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev v skladu z veljavnimi predpisi. Izvajalec, soorganizator in sponzor osebnih podatkov ne bodo posredovali tretji stranki. Na pisno zahtevo bodo omogočili izbris zapisa udeleženca Nagradne igre iz seznama.

Posebni pogoji sodelovanja vključno z nazivom nagradne igre, nagradnim skladom, trajanjem nagradne igre, podatki o drugih organizatorjih nagradne igre, datumom žrebanja in objave rezultatov so objavljeni na straneh določene Nagradne igre in veljajo samo zanjo.

9. NAROČNINA

Diamondee masterclass je spletni tečaj ličenja, v sklopu katerega mesečno prejemate nove vsebine in lahko ves čas koristite dodatne usluge, zato je vezano na naročnino. 

To pomeni, da vsakič, ko preteče obdobje 1 meseca vaš račun ponovno bremenimo z zneskom kupnine za zakupljeno obdobje.  V kolikor naročnine predhodno ne prekinete, se plačilo izvede samodejno. 

Cena mesečne naročnine za SILVER paket je: 19,90€.

Cena mesečne naročnine za GOLD paket je: 39,90€.

Cena mesečne naročnine za DIAMOND paket je: 49,90€.

Podjetje DEE4BEAUTY Doroteja Premužič s.p., si pridružuje pravice po spremembi cen različnih paketov na portalu www.diamondeemasterclass.com.

Naročnino lahko kadarkoli pred obnovitvijo prekličete.

V kolikor se odločite da po preteku določenega obdobja, v prihodnje ne boste več koristili uslug spletnega portala www.diamondeemasterclass.com, lahko naročnino kadarkoli prekinete.

To pomeni, da ob začetku naslednjega obdobja vašega računa ne bomo več bremenili z zneskom prvotne kupnine.

Po pretečenem obdobju, za katerega je bila poravnan kupnina, se vaš profil samodejno de-aktivira, kar pomeni, da do vsebin programa ne morete več dostopati.

Naročnino morate prekiniti najkasneje 3 dni pred pretekom zakupljenega obdobja.

9. STVARNA NAPAKA

Prodajalec odgovarja za morebitne stvarne napake blaga. Blago ima stvarno napako, če nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo; če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana; če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane ali če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila. Primernost blaga za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnosti blaga. Odgovornost za stvarne napake se presoja glede na določbe zakona, katere ureja obligacijski zakonik.

Stvarna napaka se lahko uveljavlja v roku dveh mesecev od dneva, ko je napaka odkrita. Kupec mora prodajalcu posredovati obvestilo o napaki, kjer napako natančno opiše in obrazloži. Prodajalec ima v tem primeru pravico, da blago ustrezno pregleda, zato mora kupec na naslov prodajalca poleg obvestila poslati tudi izdelek. Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena. Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku šest mesecev od izročitve. Prodajalec kupcu na reklamacijo in uveljavljanje stvarne napake odgovori v roku 8 dni od prejema obvestila o napaki in izdelka.

Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o stvarni napaki in je bilo njegovemu zahtevku za uveljavljanje stvarne napake odobreno, ima pravico zahtevati od prodajalca, da napako odpravi ali vrne sorazmerni del plačanega zneska kupnine ali zamenja izdelek z novim brezhibnim izdelkom ali vrne plačani znesek.

Za uveljavljanje stvarne napake nas kupec / potrošnik o morebitni stvarni napaki obvesti v zakonsko določenem roku in nam omogoči pregled artikla.

Obrazec za uveljavljanje stvarne napake najdete TUKAJ.

10. DOSTOP DO INFORMACIJ

Ponudnik bo kupcu na spletu ali pa na pisno prošnjo zagotovil spodaj navedene informacije:

 • informacije o podjetju (ime, sedež, številka registra),
 • kontaktne podatke (e-pošta, telefon),
 • bistvene značilnosti izdelkov,
 • končno ceno izdelkov oziroma blaga v znesku, ki že vključuje davek ali način izračuna cene, če zaradi narave blaga tega ni mogoče izračunati vnaprej,
 • plačilne pogoje in pogoje dostave izdelka,
 • rok veljavnosti ponudbe,
 • pogoje in roke v primeru odstopa od pogodbe,
 • informacije o pritožbenem postopku,
 • informacije o kontaktni osebi za stike s potrošniki oz. kupci,

V primeru, da določenih informacij na spletni strani ne najdete, smo vam na voljo za pomoč na e-poštnem naslovu info@diamondeemasterclass.com

10. PRIDOBITEV CERTIFIKATA

Vsi kupci, ki so naročeni na paket GOLD ali DIAMOND imajo po preteku treh mesecev možnost pridobitve certifikata. Kupec mora po navodilih iz video vodičev poustvariti določeno število makeup lookov (Gold 4 makeup looke; Diamond 8 makeup lookov) in jih poslati na elektronski naslov s pripisom svojih podatkov. 

Komisija ima časa 7 delovnih dni, da pregleda oddan material in kupcu posreduje informacijo o opravljenih ali zavrnjenih oddanih makeup lookih. 

Kupci DIAMOND paketa po pridobljenem certifikatu prejmejo darilo na dom – darilno škatlo z izdelki v vrednosti 50 evrov. 

11. BREZPLAČNO OBDOBJE

Brezplačno obdobje je omogočeno osebam, ki so opravile Diamondee academy certifikat pred 1.5.2021, osebam izžrebanim v nagradnih igrah in osebam, ki so izbrane naključno.

Če se v času mesečnega brezplačnega obdobja naročnik od Diamondee masterclass tečaja ličenja ne odjavi, se mu začne obračunavati naročnina 1x mesečno v skladu s cenikom do odjave/prekinitve.

Za odjavo od naročnine Diamondee masterclass kliknite Moj račun.

Naročnikom storitve Diamondee masterclass pred kreditne kartice se 30-dnevna naročnina obračuna s samodejnim odtegom s kreditne kartice do odjave. Naročnina se obračunava na dan naročila storitve in velja nadaljnih 30 dni. V primeru odjave od naročnine pred iztekom 30 dni je dostop do storitve Diamondee masterclass omogočen še do preteka 30.dne.

Z naročilom storitve naročnik izrecno soglaša in privoljuje, da se začne takoj opravljati/zagotavljati storitev in s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe v skladu z 43. č in 43. d členom ZVPot. V primeru potrošniškega spora, ki ga je naročniku dovoljeno sprožiti v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Uradni list RS, št. 81/2015), ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov, kot pristojnega za reševanje teh sporov.

12. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Podjetje DEE4BEAUTY Doroteja Premužič s.p. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osbenih podatkov uporabnikov in kupcev, v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27.4.2016 in Zakona o varstvu potrošnikov.

Vse podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov najdete v pravilniku Varstvo osebnih podatkov. Uporabnik se zaveda, da je dolžan podjetju posredovati svoje osebne podatke v pravilni in resnični obliki, prav tako je dolžan spletnega trgovca obvestiti o spremembi svojih podatkov. Uporabnik s sprejetjem teh pogodbenih pogojev potrjuje, da so podatki, ki jih je navedel, pravilni in resnični.

Vse pri podjetju redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov ter zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s podjetjem.

13. VARNOST

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, razkritjem, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Za prenose vseh osebnih podatkov uporabljamo tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij.

Dostop do zbranih osebnih podatkov imajo le pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) z uporabniškim imenom in geslom. Prosimo, da nam pri varovanju vaših osebnih podatkov pomagate tako, da tudi sami poskrbite za varnost vašega uporabniškega imena in gesla.

14. KOMUNIKACIJA

Podjetje bo z uporabnikom stopilo v stik preko sredstev komunikacij na daljavo, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. V oglasnih elektronskih sporočilih bo vidno predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil. Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo podjetje izrecno spoštovalo.

15. PRAVNO OBVESTILO

Spletna trgovina www.diamondeemasterclass.com in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

16. AVTORSKE PRAVICE

Spletno mesto www.diamondeemasterclass.com je izključna last podjetja DEE4BEAUTY Doroteja Premužič s.p., zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, video vodičev, fotografij, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vseh zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja podjetja DEE4BEAUTY Doroteja Premužič s.p.

17. IZVENSODNO REŠEVANJE SPOROV

Podjetje DEE4BEATY Doroteja Premužič s.p. se trudi za mirno in sporazumno reševanje medsebojnih sporov. V primeru kakršnihkoli pritožb, pohval, dodatnih vprašanj ali pomoči smo vam na voljo preko e-pošte info@diamondeemasterclass.com ali na vstopni strani objavljeni telefonski številki.

Prodajalec si po najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno, v kolikor pa to ne bo možno, bo za reševanje teh sporov pristojno sodišče v Mariboru.

Podatki o vpisu v register

DEE4BEAUTY Doroteja Premužič s.p.

Sedež: Trg revolucije 2, 2000 Maribor

Matična številka: 649463300

Davčna številka: 353371

Davčni zavezanec: NE

Vpis v register: 20.11.2013

Organ: AJPES, izpostava Maribor

SKD: 82.300 (Organiziranje razstav, sejmov, srečanj), 47.910 (Trg. dr. prd. s kozm. in toaletnimi izd.)

Platforma za reševanje sporov

Kupci in potrošniki imajo možnost, da spore v zvezi s svojim spletnim naročilom rešijo brez vključevanja sodišča. Platforma za reševanje sporov je na voljo na spletni strani:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL

Podjetje DEE4BEAUTY Doroteja Premužič s.p. skladno z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov objavlja, da ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje spora, ki ga potrošnik lahko sproži.

18. NEPREVZEM PAKETOV

V kolikor kupec naročenih artiklov, ki so poslani s plačilom po povzetju ne prevzame in so po preteku čakalnega roka na pošti, paketomatu, bencinski črpalki ipd. vrnjeni na naslov podjetja, se to NE šteje kot odstop od pogodbe.

Kupec je v primeru neprevzema paketa odgovoren za plačilo stroškov pošiljanja in vračanja artikla podjetju. V tem primeru mu podjetje izstavi račun, katerega je kupec dolžan poravnati, saj naročila ni preklical. V primeru neplačila računa, se zadeva ureja s terjatvijo.

Stroški neprevzema paketa znašajo 6 evrov, ki vključujejo poštnino, stroške pakiranja in administrativne stroške.

V kolikor se kupec po oddanem naročilu odloči odstopiti od pogodbe, saj artikla ne želi ali potrebuje mora predložiti izpolnjen obrazec za odstop od pogodbe, ki se nahaja v 7. odstavku Pogojev poslovanja – Odstop od pogodbe.

Šteje se, da je kupec podal odstopno izjavo, če jo pošlje pravočasno, pred oddajo paketa dostavni službi – to je v roku 2 delovnih dni. Odstop od pogodbe kupec dostavi preko elektronske pošte na naslov info@diamondeemasterclass.com .

Na vrh