V košarici še ni izdelkov.

Še vedno nisi prepričana?

Nauči se novih tehnik in izstopaj iz množice. Izkoristi posebno ponudbo, ki smo jo pripravili zate!

Play Video

Zadnja priložnost: 10% popust!

Če še vedno dvomiš o nakupu on-line tečaja Diamondee, smo zate pripravili dodaten popust, ki te bo morda navdušil, da narediš korak bližje svojim sanjam ali samo nadgradiš svoj vsakodnevni makeup look! Uporabi kodo: DOROTEJA10

Akcija je na voljo samo še

Punce, ki so popolnoma navdušene nad tečaji

5/5
Opravila sem online ultimate masterclass s katerim sem bila zelo zadovoljna. Naučila sem se veliko novih tehnik, in nadgradila svoje znanje. Dorotejo in njeno ličenje spremljam že dolgo časa ker mi je bila vedno v navdih. Zelo sem vesela, da sem se odločila za tečaj. Video vsebine so zelo natančno razložene. Tečaj bi priporočala vsaki ki bi se rada preizkusila v svetu ličenja.
Amelisa Rujović
5/5
Moje izkušnje z Diamondee online make up tečaji so zelo pozitivne . Po poklicu sem vizažistka in kozmetičarka, sem tudi lastnica Salona,zato so mi takšne nadgradnje znanja zelo pomembne. Opravila sem dva Masterclassa Ultimate in Special edition. Doroteja je skrbno pregledala posnetke in slike, dodala mnenja in svetovala izboljšave. Je zelo strokovno podkovana in vesela sem, da opravljam tečaje ličenja pri njej.
Jerneja Odar
5/5
Moj feedback na celotno izkusnjo online tecajev je da sem prezadovoljna!! Kot oseba brez znanja ali drugih certifikatov sem bila presenecena za tako dobro razlago ter novo izkusnjo, saj sem samouk. Sem mnenja da vsak umetnik licenja ima svoje metode, vendar ni nikoli dovolj ucenja novih metod. Z metodami ki ste nam jih pokazali sem spremenila tudi nacine licenja v dosti lazje in profesionalne, s tem sem nadogradila svoje predhodno znanje. Super se mi je zdelo tudi to, da ce nekdo nima dostopa do uporabljenih produktov iz masterclassov je na videjih bilo dobro in pregledno vidno kateri odtenki so se uporabljali ter sem z lahkoto poustvarila makeup look-e. Najvec pa bi pohvalila gospodicno Dorotejo da si vzame tudi osebno cas ter ob koncu tecaja izmeni par motivacijskih besed ter z nami podebatira o nasih zakljucnih izdelkih. Skratka, same pohvale in nadaljujte se tako naprej!!!
Nina Malić
5/5
Opravila sem online ultimate masterclass. Ker je bil to moj prvi online tečaj sem zelo presenečena seveda pozitivno. Razlog: resnično nisem pričakovala da se tudi online z videom lahko nauči toliko kakor na tečaju, ki poteka ”v živo”. Posnetki so bili super. Odlična razlaga in vse lepo in natančno prikazano kar se tiče ličenja oz. tehnike ličenja, samih ličil in vse kar spada zraven. Z online tečajem se res lahko veliko naučiš kot npr. kakšne nove tehnike ali pa samo nadgradiš znanje, ki ga že imaš. Dodaten plus in lepa gesta,ki je nisem zasledila na nobenem drugem online tečaju pa je seveda tudi giftbox, ki ga prejmeš po opravljenem tečaju. Novega znanja, novih tehnik in kakšnega nivega certifikata ni nikoli preveč zato bom z veseljem opravila še kakšen online tečaj pri Diamondee academy.
Medina Dizdarević
5/5
Zahvalila bi se Doroteji za to lepo izkušnjo, res podrobno razloži, pove tudi kakšne trike, všeč mi je to, da si vzeme čas in ti razloži še dodatna vprašanja. Tako da meni je bil Masterclass toop, zadovoljna sem zelo in priporočam vsem, ki si želite naučiti kvalitetnega ličenja. Zelo pa se veselim njenih naslednjih Masterclass-ev.
Sabina Selman
5/5
Master Class je bil zelo zanimiv in čudovit. Vse je bilo prikazano zelo dobro in detajlno obrazloženo. Bila sem navdušena nad vašim načinom izvajanja in profesionalnostjo. Uživala sem ob opazovanju in učenju nečesa novega, pridobila sem dodatno želeno znanje in tako povečala svoje možnosti za nadaljnje delo. Rada se učim in nadgrajujem svoje znanje, zato mi je bilo v veliko veselje sodelovati v vašem tečaju, hkrati pa se veselim tudi prihodnjih izzivov pri vas.Menim, da ste vzor mladim puncam in vsem make up artistkam.
Alma Zukić

Pogoji poslovanja I Politika zasebnosti
Copyright 2021 – Dee4beauty, Doroteja Premužič s.p. – Vse pravice pridržane.

Na vrh